Meedenken over Natuurcompensatie Suikerzijde / Kliefdiep?

Het voormalig Suikerunieterrein wordt ontwikkeld tot de woonwijk “De Suikerzijde”. Hierdoor verdwijnt er een stuk natuur van de voormalige vloeivelden. Deze natuur wordt door de gemeente gecompenseerd. Dit is al deels gedaan ten zuiden van de spoorlijn die door dit gebied loopt. Deze natuurcompensatie is niet voldoende en daardoor is het gebied ten zuiden van het Kliefdiep ook aangewezen als natuurcompensatiegebied.

De gemeente wil graag met bewoners van de wijk De Held in gesprek over de invulling van dit gebied. Als wijkbewoner kan je dus mede bepalen hoe de natuurcompensatie, en dus de entree van onze wijk, eruit komt te zien. Wil je meedenken? Stuur dan een mailtje naar info@wijkdeheld.nl of stuur een bericht door te klikken op ‘contact’.