Ga naar de inhoud

winnaars vakantiestraat zijn bekend!

We hebben ontzettend leuke plannen binnen gekregen om vakantie te vieren in eigen straat. Complimenten over de creativiteit, helemaal omdat de RIVM maatregelen er goed in verwerkt zijn.
Bewoners van de Niek Engelschmanstraat, Gefeliciteerd! Jullie mogen het straatfeest volgens jullie plan uitvoeren!
Bewoners van het eerste hofje (nr 50-59), ook jullie mogen jullie Hawaï dagje gaan houden. Gefeliciteerd! We vonden het andere idee van jullie hofje, de buitenbioscoop, ook erg leuk. Misschien een combinatie?
Daarnaast hebben drie straten elkaar opgezocht en mogen ze gezamenlijk het grote vakantiefeest gaan uitvoeren. Gefeliciteerd Johan Ellenbergerstraat, Jacob van Hattumstraat en Josine Reulingstraat!


Willen de initiatiefnemers hun telefoonnummer mailen naar evenementen@wijkdeheld.nl? Dan nemen we nog contact met jullie op over de verdere afhandeling. Ook verwachten we van de initiatiefnemers om alle bewoners zsm uit hun straat/hofje te informeren over de inhoud van de plannen. 
We hadden nog drie prijzen te vergeven, maar helaas waren er niet meer plannen. Dit budget zullen we investeren in prachtige vakantie boeketten voor bijv eenzame ouderen uit de wijk. Ken je zelf nog iemand? Graag mailen naar evenementen@wijkdeheld.nl
Ook komt er ergens deze zomer nog een leuke traktatie voor jullie allemaal.
Fijne zomer iedereen!
Zomerse groet, de activiteitencommissie